Sport

VIDEO: Cafe bar Puls obranio naslov, utakmica za treće mjesto na rubu incidenta

imageSPORT

Cafe bar Puls obranio je prošlogodišnji naslov pobjednika malonogometnog turnira Sv. Vlaho. U finalu, koje se odigralo večeras u Sportskoj dvorani u Gospinom polju, u uzbudljivoj utakmici bili su bolji od Canose Inžinjering i to nakon izvođenja kaznenih udaraca. U regularnom dijelu bilo je 2:2, a prilikom izvođenja kaznenih udaraca briljirao je Zoran Primić na vratima Caffe bara Puls, koji je sa dvije obrane donio naslov svojoj momčadi.

U burnoj utakmici za treće mjesto, Konoba Koloseum bila je bolja od ekipe Zelene Menestre, također nakon izvođenja jedanaesteraca. Regularni dio završio je rezultatom 2:2, a pobjedu Konobi Koloseum donio je Bojan Butigan pogodivši vratnicu u trećoj seriji jedanaesteraca.

Utakmicu za treće mjesto obilježili su incident nakon sudara vratara Nikše Miličića i Damira Hodžića, nakon kojeg je čak morala intervenirati i policija te nestanak struje krajem drugog poluvremena, zbog kojeg je utakmica privremeno odgođena.

Najboljim igračem turnira proglašen je Ante Kovačić (Canosa inženjering), najboljim vratarom Zoran Primić (Cafe bar Puls), a najbolji strijelac je Duje Rezo (Caffe bar Puls) s postignutih 9 golova.

Pobjednici malonogometnog turnira Sv. Vlaho – Cafe bar Puls (Foto: Dario Kovač)

Duje Rezo, Zoran Primić i Ante Kovačić s dogradonačelnikom Nikom Šaljom

{fcomment} 

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top