Sport

Čak 77 momčadi na Turniru na malih barica ‘Montovjerna 2014’

22. izdanje Turnira na malih barica ‘Montovjerna 2014’ okupilo je nevjerojatne 77 momčadi!

Nevjerojatan podatak je taj da će ove godine nastupiti preko 770 igrača iz 77 momčadi na popularnom igralištu ‘Mali Wembley’ koje je ove sezone zasjalo u novom ‘ruhu’. Uz novu podlogu, napravljene su izvrsne preinake oko terena te sada popularno igralište zaista izgleda fenomenalno kao što Grad Dubrovnik i svi njegovi sportski zaljubljenici zapravo i zaslužuju.

Momčadi su podijeljene u 16 skupina; u trinaest skupina je pet momčadi, a u tri skupine su po četiri momčadi. Prolazak dalje osigurati će dvije najbolje momčadi iz svake skupine. Utakmice u skupini traju 2×15 minuta, a od osmine finala 2×20 minuta. Podsjetimo, najbolja momčad biti će nagrađena sa 10.000 kuna i pokalom, drugoplasirana sa 5.000 kuna i pokalom, trećeplasirana sa 3.000 kuna i pokalom i četvrtoplasirana momčad sa 1.000 kuna.
Uz tri najbolje plasirane momčadi,  biti će nagrađeni i najbolji strijelac, najbolji igrač, fair-play momčad te najbolji pojedinac za najveću borbenost za turniru (pokal „Hrabro srce“). Do kraja skupina igrati će se čak osam utakmica dnevno, a prva je na rasporedu, svakog dana, s početkom u 18.20 sati. Rekordno izdanje turnira danas otvaraju Deus i Crveni patuljak.

Amatersko sportsko društvo Montovjerna već četvrtu godinu uzastopno, na svojim službenim stranicama Društva, svim momčadima osigurava jedinstveno praćenje turnira. Naime, turnir će i ove godine na stranici www.asdmontovjerna.com biti online što znači da će svi zainteresirani u bilo kojem trenutku biti u mogućnosti pogledati LIVE rezultate svake utakmice, raspored utakmica i poredak momčadi po skupinama.

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top