Sport

EKSKLUZIVNI VIDEO: Vatreni derbi. Dva crvena kartona, intervenirala Hitna pomoć, Šorgić zabio, ali…


Foto: Boris Kera

Nevjerojatna utakmica odigrala se danas (13.10.) na stadionu u Lapadu. Susret 5. kola 1. Županijske nogometne lige između Dubrovnika i Župe dubrovačke završio je pobjedom gostiju 0:1, a jedini pogodak na utakmici postigao je Damir Žustra, dojučerašnji nogometaš Dubrovnika u 43. minuti. Prekrasan udarac s kojih 17-18 metara odsjeo je u samim rašljama nemoćnog Saltarića. 

Goran Šorgić zabio je u prvim minutama utakmice pogodak, no sudac Robert Hausvička poništio ga je zbog navodnog prekršaja Butorca nad Žustrom (spornu situaciju možete pogledati u video prilogu).

Utakmicu su, nažalost, obilježile i neke nemile scene. Nakon vodstva gostiju počele su frcati prve iskre, a sve je kulminiralo nakon prekršaja Pera Ševa nad Kalauzom kada je došlo i do fizičkog obračuna nekolicine igrača. Rezultat – dva crvena kartona, jedan za Šorgića (Dubrovnik), drugi za Ševu (Župa), te dva žuta kartona za Kočića i Kalauza (oba Dubrovnik).

Par minuta nakon uslijedila je gruba ozljeda strijelca jedinog pogotka Damira Žustre, na kojeg je nespretno naletio vratar domaćih Saltarić. Napadač je tom prilikom teško ozlijedio rame, te je morala intervenirati i Hitna pomoć.

Domaćini su drugo poluvrijeme zauzeli potpunu inicijativu terenom, no niti jedan od 13 udaraca prema golu nije odsjeo u mreži Tolića. Konačan rezultat 0:1. Više u video prilogu…

 

{rsmediagallery tags=”zupa”}

REZULTATI 5. KOLA 1. ŽNL

Dubrovnik – Župa 0:1

Meastral – Jadran 0:3

SOŠK – Omladinac 5:2

Metković – Croatia 3:2

Gusar – Hajduk 2:1

Orebić – Slaven 3:1

TRENUTNI POREDAK 

Jadran LP 15 bodova

Orebić 8

Hajduk 7

Croatia 6

Slaven 6

Gusar 6

Dubrovnik 6

Župa 6

SOŠK 6

Metković 5

Omladinac 4

Grk 4

Maestral 2

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top