Sport

FOTO/VIDEO: Odlična igra i pobjeda GOŠK-a na novouređenom stadionu

Foto: Boris Kera

U prvoj domaćoj pripremnoj utakmici za sezonu 2014./15. dubrovački GOŠK danas je na novouređenom stadionu na Lapadu slavio protiv ekipe Zmaja iz Blata rezultatom 2:1. Uz dosta novih lica u odnosu na prošlu sezonu, dubrovačka momčad prikazala je vrlo dobru igru i golovima Caputa u 32. i Opušića u 67. minuti priuštila slavlje domaćim navijačima. Jedini pogodak za Blaćane zabio je Brkota u 55. minuti.

Od izabranika Milana Petrovića posebno su se iskazali Ivo Caput, Baldo Cicijelj i novopridošli Vlaho Grubešić, dojučerašnji igrač Konavljanina. Caput se iskazao vrlo dobrom kontrolom lopte, velikom željom i agresivnošću te naposljetku prekrasnim pogotkom s vrha šesnaesterca nakon lijepe solo akcije.

 

 

Baldo Cicijelj odigrao je izvrsnu utakmicu kojoj je samo nedostajao pogodak. Nebrojeno puta probio je desni bok, par puta opasno pucao prema vratima gostiju i konstantno unosio nered u protivničku obranu.

Novopridošli Grubešić odlično se snašao u veznom redu nebesko plavih i prikazao savršenu koordinaciju lopte, odličan pregled igre i preuzeo ulogu glavnog izvođača svih slobodnih udaraca.

Za razliku od prošle sezone vidljiv je pozitivni pomak u igri momčadi Milana Petrovića te se nadamo da će ova momčad pružiti više radosti domaćim navijačima Gosparima u nadolazećim susretima.

Komentari

Komentari

Komentiraj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top