Sport

Ivo Caput u iščekivanju prave prilike

imageSPORT

Ivo Caput, ponajbolji igrač GOŠK-a posljednjih nekoliko sezona, ovih dana skuplja dragocjeno iskustvo trenirajući s prvom ekipom Hajduka. Caput, koji je u svibnu prošle godine na preporuku Milana Petrovića stigao u splitski klub, na pripremama u turskom Beleku zadovoljio je struku bilih, te je zadržan u užem krugu igrača koji konkuriraju za prvu momčad.

Trener Mišo Krstičević dvadesetogodišnjem Dubrovčaninu za sada nije pružio priliku zaigrati u prvenstvu, a o trenutnom statusu popričali smo s njegovim ocem Nikom.

– Ivo je po stažu “najmlađi” igrač splitskog kluba i u tome se, uz veliku konkurenciju, mogu tražiti razlozi male minutaže. Intenzivno trenira s prvom momčadi i nalazi se u krugu od dvadesetak igrača koji konkuriraju za prvi sastav u proljetnom dijelu prvenstva – govori Niko Caput.

Stručni stožer ga je zahvaljujući dobroj predstavi protiv Brotnja iz Čitluka, kada je postigao dva pogotka, odlučio ne davati na posudbu i ukoliko se nametne, može očekivati pokoju šansu u nastavku prvenstva. Robusnom napadaču ugovor istječe na ljeto, a dubrovački ljubitelji nogometa s velikim zanimanjem iščekuju njegove prve prvoligaške minute. 

{fcomment}

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top