Sport

KREĆE 1. HMNL – Square večeras protiv Uspinjače

Malonogometaši Squarea jutros su krenuli put Zagreba gdje ih od 20 sati u dvorani Doma Sportova II očekuje susret protiv Uspinjače u sklopu prvog kola 1. HMNL.

Marinko Mavrović je danas nakon posljednjeg treninga uoči utakmice odredio 12 igrača koji će, u trećem susretu protiv Uspinjače unatrag jedne sezone, pokušati uzvratiti Zagrepčanima za dva ‘teška’ poraza. Prošle sezone Uspinjača je slavila u Zagrebu 6:1, a u Gospinom polju 3:2.

– Dosta smo radili unatrag mjesec i pol, svi rade kvalitetno i nadam se da će se sad naš rad s treninga prebaciti na utakmicu. Imali smo jednu provjeru protiv Zrinjskog, ali probne i prvenstvene utakmice su sasvim nešto drugo. Uspinjača je promjenila svoj igrački kadar, stiglo je par novih mladih igrača koji zasigurno zaslužuju pažnju, rekao je Marinko Mavrović netom nakon posljednjeg treninga uoči putovanja u Zagreb.

Ove sezone u najelitnijem rangu hrvatskog futsala za naslov prvaka bore se Nacional Zagreb, Uspinjača, Brod 035., Osijek, Novo Vrijeme, Solin, Split, Vrgorac, Novi Marof, Murter, Square i aktualni prvak zagrebački Alumnus. Zagrebački Nacional i Split Tommy na velika vrata spominju pohod na dvostruku krunu, no sezona je duga i zasigurno će prvenstvo biti izuzetno zanimljivo jer mnogi klubovi čekaju svoju šansu.

– Osjeća se mala doza nervoze, a što i ne čudi jer je početak prvenstva. Svakako moji igrači zaslužuju respekt i kod njih vidim veliku želju za povoljnim rezultatom. Vjerujem da će moj debi na klupi Squarea završiti na najbolji mogući način – riječi su Marinka Mavrovića.

Square će put Zagreba uz Marinka Mavrovića i pomoćnog trenera Hrvoja Šimunovića krenuti u sastavu Alen Turuk i Zoran Primić (vratari), Hrvoje Cvjetković, Ante Daničić, Duje Rezo, Toni Bačić, Maro Đuraš, Borna Tikvica, Mateo Vodopić, Tomislav Bevanda, Josip Jurić i Darko Rangotov.

mnksquare.com

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top