Sport

VIDEO: Halilović postao najmlađi strijelac u povijesti HNL-a

FOTO: sportin.ba

Dinamov nogometaš Alen Halilović pogotkom protiv Slaven Belupa u 92. minuti utakmice ušao je u povijest. Sa svojih 16 godina postao je najmlađi strijelac u povijesti HNL-a! Priznanje je to koje je dosada držao njegov suigrač Mateo Kovačić. Njegov pogotak bio je točka na i odlične Dinamove predstave večeras u Koprivnici. Modri su bili bolji rezultatom 4:1.

Nadareni nogometaš tako je u samo nekoliko dana srušio i drugi rekord. Podsjetimo, utakmicom protiv Hajduka Halilović je postao najmlađi debitant u povijesti HNL-a.

Za internetsku stranicu GNK Dinamo kazao je kako je presretan zbog svog prvog seniorskog gola za Dinamo te kako najviše zahvaljuje treneru Čačiću i klubu koji su mu pružili priliku da igra.

“Ovim putem još jednom zahvaljujem i Beqiraju koji mi je fantastičnom asistencijom omogućio moj prvi pogodak za Dinamo. Užitak mi je igrati s dečkima, napredujem iz dana u dan i iz treninga u trening, a na meni je zadatak i dalje puno raditi. Bio sam sretan i nakon debija protiv Hajduka, a ovo sada je zaista prekrasno”, kazao je Halilović, mladi igrač kojemu mnogi nogometni znalci predviđaju veliku nogometnu karijeru.

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top