Sport

Svjetski prvak Schweinsteiger kod Vlahušića

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić i direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika Romana Vlašić susreo se danas s njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom i njegovom djevojkom Sarah Brandner koji nakon pobjede na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu borave u Gradu Dubrovniku na godišnjem odmoru. U njihovoj pratnji sastanku su se pridružili i Robert i Anica Kovač.

Gradonačelnik Vlahušić čestitao je gostima na uspjehu i osvajanju prvenstva, te im poželio dobrodošlicu u Grad Dubrovnik i poželio im da se odmore i uživaju u boravku u Gradu. Schweinsteiger i njegova pratilja zahvalili su gradonačelniku na gostoprimstvu i srdačnoj dobrodošlici, te su iskazali oduševljenje prirodnim ljepotama Grada i povijesnim znamenitostima.

Schweinsteiger je s gradonačelnikom razgovarao o daljnjem planovima u nogometnoj karijeri nakon osvajanja prvenstva, kao i o nedavnom posjetu kancelarke Angele Merkel Dubrovniku. Gradonačelnik Vlahušić ovom prigodom mu je osobno uručio pozive za suigrače u njemačkoj nogometnoj reprezentaciji, a Schweinsteiger je njemu poklonio dres njemačkog kluba Bayer Munchena sa svojim imenom.

dubrovnik.hr

Komentari

Komentari

Komentiraj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top