Sport

Završnica Kupa Hrvatske igrat će se u Dubrovniku!

Foto: kenova.info
Završnica Hrvatskog malonogometnog kupa igrat će se od 11. – 13. travnja 2014. godine u Sportskoj dvorani u Dubrovniku. Tako je odlučeno danas na sastanku u Kući hrvatskog nogometa u Zagrebu. Veliko je to priznanje MNK Squareu i veličanstvenim navijačima koji su se pobrinuli da dubrovački malonogometaši ovu sezonu  imaju najbolju potporu od svih klubova u Hrvatskoj.
Konkurencija Dubrovačkom domaćinstvu bila je ona MNK Splita, ali je ponuda “gospara” bila  bolja u gotovo svim segmentima.
Osam klubova nastupit će na Final 8 turniru. Square i Osijek Kelme već su izborili nastup, dok je pred preostalim klubovima još uzvratna utakmica.
Prve utakmice: Vrgorac GTP – Mejaši 1:0, Gorovo Saller Team (Opatija) – FC Nacional 0:4,  Našice – Split Tommy 1:8,  Murter – Uspinjača 4:2, Grobnik – Potpićan 98 ABS 5:0, Alumnus – Kijevo Jako Sport 6:3.
Podsjetimo, MNK Square je jednom osvojio Hrvatski kup i to baš u Dubrovniku 1998. Momčad je tada vodio Dragan Kiko Kovač, a igrali su Božidar Butigan, Željko Čengić, Ivica Gvozden, Dean Delevski, Mario Raguž, Bartul Vukojević, Joško Atijas, Stijepo Pavlić, Oliver Kljajić, Alen Brbora, Ivo Pavlović i Jakša Kolić.

Komentari

Komentari

Komentiraj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top