Sport

Novi Marof stiže bez tri standardna igrača

Nakon izvrsne predstave u vrgoračkom Domu Sportova i pobjede 4:1, Square u sklopu četvrtog kola dočekuje momčad Novog Marofa. Square je trenutno treći, ima dvije pobjede i remi te sa Splitom dijeli drugo mjesto. Marof u Dubrovnik stiže nakon visokog poraza od Makarske kod kuće (1:8) te sa omjerom jedne pobjede i dva poraza.

Unatoč boljoj poziciji te kvalitetnijim igračkim kadrom mnogi će unaprijed upisati Squareovu pobjedu, no ipak s druge strane opreza nikad dosta. Sjetimo li se prošle godine, ‘autsajderi’ su došli u Gospino polje, Square je bio apsolutni favorit, no Kijevo (5:5), Vrgorac (5:6) te Uspinjača (2:3) pomrsili su račune našoj momčadi. Svi su na oprezu, od trenera Mavrovića preko igračkog kadra te sve do stručnog vodstva Kluba.

Marof u Dubrovnik stiže na dan utakmice, a u kakvom stanju i sastavu doznali smo od ‘alfa i omege’ kluba gospodina Dragutina Đakmanca koji je u klubu već 25 godina!

Odmah da se na početku zahvalim domaćinu koji nam je omogućio da se nakon napornog puta možemo odmoriti, a potom nakon utakmice i prespavati. Sinoć smo imali trening i nažalost, moram tako jasno istaknuti, nisu dobre informacije za nas. Dolazimo u Dubrovnik bez tri standardna igrača, a to su Samir Krasniqi, Krunoslav Hruškar i Krunoslav Horvatić. Dakle za nas veliki problemi koji će uvelike utjecati na ishod utakmice!

Prošle sezone novomarofski nogometaši u posljednjem kolu spasili su se od ispadanja u niži rang. U novu sezonu ušli su bez glavnog sponzora tvrtke ‘Reflex’ te u bitno izmijenjenom sastavu budući da su otišla četvorica stožernih igrača. Riječ je o Martanu, Turkoviću te dvojcu iz Slovenije Šnoflu i Krofliču.

Upravo je to naš najveći problem, ostali smo bez sponzora, a evo, iskren da budem, još nismo sredili put u Dubrovnik. Nažalost takva je situacija da ćemo u Dubrovniku zaigrati sa svim našim mladim snagama te pokušati ne izgubiti sa velikom razlikom, rekao je na kraju razgovora Dragutin Đakmanec.

Utakmica četvrtog kola 1. HMNL između Squarea i Novog Marofa igra se u četvrtak, 16. listopada od 20 sati u sportskoj dvorani Gospino polje! 

Izvor: mnksquare.com

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top