Uncategorized

Promocija dubrovačkog turizma u Londonu

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić sudjelovao je u ponedjeljak, 8. prosinca na primanju Dubrovnik Christmas Reception koje je održano u prestižnom londonskom „Queen’s Club-u“.

Primanje su zajednički organizirali TZ grada Dubrovnika, Zračna luka Dubrovnik i Grad Dubrovnik. Domaćini okupljenim turističkim novinarima, putničkim agentima, predstavnicima  avio-kompanija, te brojnim uglednicima, kao i Dubrovčanima s londonskom adresom, uz gradonačelnika Vlahušića, bili su direktor Zračne luke Roko Tolić i  direktorica TZ grada Dubrovnika Romana  Vlašić.

Nakon Dubrovačke kolende koju je izveo  glazbenik Nevio Končić  domaćini su se kratkim govorima i prigodnim blagdanskim čestitkama obratili nazočnima.

Gradonačelnik Vlahušić govorio je o uspješnosti Dubrovnika koji je ove godine ostvario povijesni rezultat od tri milijuna noćenja, s velikim udjelom britanskih gostiju u ukupnim ostvarenjima, izrazivši očekivanje da će u budućnosti i dalje jačati veze između Dubrovnika i Londona, te da će broj Britanaca kod nas i dalje rasti.

Direktorica Romana Vlašić  istaknula je veliku važnost britanskog turističkog tržišta za Dubrovnik, te najavila brojna nova događanja u gradu, pozvavši Britance da u Dubrovnik dolaze kroz cijelu godinu jer za to postoji bezbroj dobrih razloga.

Uz ugodnu glazbu prijem je nastavljen tratamentom kojeg je priredila londonska tvrtka „Taste Croatia“.

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top