Vijesti

65 mladih dubrovačkih obitelji u POS-ovim stanovima do Božića 2014.

Ravnatelj Agencije za poticanu stanogradnju Grada Dubrovnika Damir Mihović, predstavnici građevinske tvrtke Lavčević i gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić potpisali su danas ugovor o izvođenju građevinskih radova na izgradnji zgrada POS-a u Mokošici, priopćeno je iz gradske uprave.

Projekt POS II imao je na svom putu nebrojeno puno papiroloških prepreka, od imovinsko-pravnih do prostornih, ali danas zaključujemo taj dio posla i prelazimo na gradnju koja će mladim obiteljima omogućiti kvalitetniji život, kazao je Mihović.

Direktor Lavčevića Petar Antić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da će ovaj projekt zapošljavati prosječno stotinjak radnika dnevno te istaknuo kako su ovakvi projekti iznimno važni za održanje velikih građevinskih tvrtki i najavio početak radova za dvadesetak dana.

Rok izvođenja je 18 mjeseci, vrijednost radova 32 milijuna kuna, a 65 mladih dubrovačkih obitelji u stanove će useliti za Božić 2014., kazao je gradonačelnik Vlahušić za internetski portal dubrovnik.hr.

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top