Vijesti

Grad Dubrovnik donirao vozilo Zavodu za hitnu medicinu

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u društvu zamjenice Jelka Tepšić predao je u četvrtak ključeve novog vozila hitne pomoći ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije Luki Luliću.

Radi se o vozilu marke Ford Transit vrijednom 370.000 kuna koje je u sklopu programa „Ulaganje u medicinsku opremu“ nabavljeno proračunskom donacijom Grada Dubrovnika za potrebe Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije.

‘Grad Dubrovnik je još jednom pokazao kako je orijentiran podizanju standarda zdravstvene usluge na području Dubrovnika, iako to nije naša primarna djelatnost niti nadležnost“, kazao je gradonačelnik Franković. Usput je najavio da će Grad Dubrovnik pri rebalansu proračuna u ožujku osigurati jednak iznos za novo vozilo.

„U proračunu za 2018., koji je već usvojen, sadržan je iznos od milijun kuna za potrebe Opće bolnice. Želio bih podsjetiti i kako smo za potrebe Bolnice osigurali jedan stan te drugi stan za potrebe Doma zdravlja. Jednako tako, Domu zdravlja osigurali smo i prostore u Mokošici gdje će se nalaziti pedijatrijska i ginekološka ambulanta te smo dogovorili i logopeda“, istaknuo je gradonačelnik.

Ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije Luka Lulić zahvalio je na vrijednoj donaciji te je iskazao zadovoljstvo što Grad Dubrovnik ulaže i podupire cjelokupnu zdravstvenu skrb.

Komentari

Komentari

To Top