Vijesti

Inicijativa “Referendumski ustanak” poziva na rock koncert u lapadskom DOC-u

U Dubrovniku je, do sinoć, na peticijama za raspisivanje četiri nacionalna referenduma, u akciji Odbora birača, nazvanoj Referendumski ustanak, prikupljeno osam tisuća potpisa, oko dvije tisuće po svakom referendumskom pitanju.

Sutra, u nedjelju, pozivamo sve sugrađane u DOC, u Lapadu, na koncert PROBUĐENE SCENE. Pod geslom “Zabalaj i potpiši, što nas je više – oni su tiši!” sviraju Silente, Feredon i Valetudo. Potpisati se može tijekom cijele nedjelje, a svirka u prizemlju DOC-a počinje u 15 sati.

“Sumornu dubrovačku zimsku nedjelju, uz kišu i hladnoću, zamijenite zabavom u DOC-u.”

Od petka navečer potpisi za referendume mogu se dati u Klubu mladih Orlando, a od nedjelje i u Cavtatu, Srebrenom i Staroj Mokošici. Poziv za podršku upućen je Katoličkoj crkvi, sindikatima i umirovljeničkim organizacijama.

Ove subote, do 19 sati, volonteri Referendumskog ustanka dežuraju uz štanove na Pilama, preko puta Jugovog bazena u Gružu te ispred DOC-a u Lapadu. Od 15 do 18 sati danas se može potpisati i u Novoj Mokošici.

Akcija završava u srijedu, no još uvijek nije kasno. Svatko se može uključiti – dovoljno je isprintati liste za potpisivanje sa aktivističkog servisa www.referendum.co (nije com). Potpisane liste dostavite na štandove ili nas potražite na Facebooku.

{rsmediagallery tags=”refe”}

{fcomment}

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top