Vijesti

Izrečene kazne za tri dubrovačka taksista

Povjerenstvo za praćenje rada autotaksi prijevoznika donijelo je 25. srpnja 2014. šest odluka o sankcioniranju autotaksi prijevoznika koje danas stupaju na snagu.

Taksisti su sankcionirani zbog kršenja Odluke o autotaksi prijevozu donesenoj od strane Gradskog vijeća Grada Dubrovnika. Donesene su tri odluke o privremenom uskraćivanju dozvole na rok od pet dana, od 1. do 5. kolovoza 2014. godine, a nakon sljedeće opomene istim prijevoznicima uslijedit će sankcija trajnog oduzimanja dozvole.

Taksist Ante Burum nije poštivao red tj. uzimao je vožnje i narudžbe mimo reda na području Lučke uprave što pak predstavlja razlog za privremeni prestanak valjanosti Dozvole sukladno čl. 43. st. 3. i 4. Odluke.

Taksist Marin Škrabo nije poštivao red tj. uzimao je vožnje i narudžbe mimo reda na području Lučke uprave što pak predstavlja razlog za privremeni prestanak valjanosti Dozvole sukladno čl. 43. st. 3. i 4. Odluke. 

Taksist Junuz Ahmić izbacivao domaće korisnike usluga iz vozila i birao povoljnije vožnje što pak predstavlja razlog za privremeni prestanak valjanosti Dozvole sukladno čl. 43. st. 3. i 4. Odluke.

Povjerenstvo je donijelo i tri odluke o trajnom prestanku važenja dozvole za obavljanje autotaksi prijevoza, od čega dvije pravomoćne a jedna s mogućnošću žalbe. Dvije odluke koje su pravomoćne donesene su zbog nepodmirenog duga prema Gradu Dubrovniku.

Komentari

Komentari

Komentiraj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top