Vijesti

Još konkurentnije cijene letova do Zagreba?

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić primio je danas Berryja van Eeuwijka, glavnog direktora Adriatic Skywaysa sa suradnicom.

Gradonačelnik Vlahušić je uvodno Eeuwijka upoznao sa mjerama subvencioniranja zrakoplovnih karata građanima Grada Dubrovnika. Naglasio je kako gradska uprava i dalje radi na poboljšanju projekta Zračnog mosta i otvorena je za prijedloge novih modela koji će građanima Grada Dubrovnika omogućiti još bolje uvjete i konkurentnije cijene letova do Zagreba. Eeuwijk je izrazio interes za suradnju, a na sastanku se razgovaralo o različitim mogućnostima provedbe gradske subvencije. Dogovoreno je kako će predstavnici Adriatic Skywaysa do sljedećeg sastanka definirati svoj prijedlog tehničke izvedbe subvencije.

Adriatic Skyways je d.o.o. je zrakoplovna kompanija koja širi mreže svojih odredišta na jugoistočnu Europu. U travnju ove godine svoj ured otvaraju i u Dubrovniku, u planu im je uvođenje leta iz Mostara preko Dubrovnika prema Zagrebu, kao i povezivanje Dubrovnika s nekoliko europskih destinacija.

dubrovnik.hr

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top