Vijesti

Mike Adams: Ludilo je mutirane GMO krave koristiti za dobivanje mlijeka za bebe

Urednik stranice Naturalnews.com Mike Adams reagirao je na novi projekt genetskog inženjeringa novozelandskih znanstvenika, koji su najavili proizvodnju mlijeka za bebe od genetski modificiranih krava. Znanstvenike koji na taj način pokušavaju riješiti problem 3 posto dojenčadi koji su alergični na kravlje mlijeko nazvao je “Frankenznanstvenicima”. 

Transkript Adamsovog teksta prenio je portal Advance.hr:

Svijet genetskog inženjeringa je još više prešao u nadrealno s najavom da su “znanstvenici” iz Novog Zelanda pokazali genetski modificiranu mutiranu kloniranu kravu za koju kažu da proizvodi mlijeko s manje alergena koje bi pile bebe. Ovu vijest su objavili BBC (GM cows make ‘low allergy’ milk) i druge kuće. 

Zastrašujuće, ovi Frankenznanstvenici su klonirali kravu i zatim izmijenili embrion koristeći RNA interferenciju. Nakon bremenitosti, mutantska GMO krava se otelila bez repa. Ali ovi znanstvenici kažu da to nije problem i da nedostatak repa ne može nikako biti u vezi s bilo čime što su oni uradili sa DNK-om od krave.

Ja ovo ne izmišljam. Ovo je ludilo nadriznanosti u svijetu u kojem danas živimo.
Mlijeko prvenstveno izaziva alergije zbog pasterizacije.
Cijeli projekat je ludilo od samog početka jer je razlog zašto je većina ljudi alergična na mlijeko krave pasterizacija koja uništava enzime laktaze. SIROVO MLIJEKO je mnogo lakše za probavu, ali, naravno, ono je skoro u potpunosti zabranjeno u Americi gdje FDA (op.pr. Administracija za hranu i lijekove) zajedno sa županijom Ventura i županijom LA (op.pr. Los Angeles) u Kaliforniji izvodi oružane napade na centre za distribuciju sirovog mlijeka te šalju ljude u zatvor. James Stewart, na primjer, je i dan-danas u zatvoru zbog “zločina” jer se bavio sirovim mlijekom.
Svježe mlijeko se zabranjuje, a forsira se inferiorno, mrtvo, pasterizirano mlijeko koje izaziva alergije u ljudima koji ga piju. Korumpirani sistem prehrane u Americi će skoro pa sigurno rado prihvatiti mutirano genetski modificirano mlijeko klonirane krave i proglasiti ga “sigurnim” za bebe.

Nije bitno da genetski izmjenjeno mlijeko koje proizvodi ova krava ima “dvostruko veću koncentraciju kazeina”, kao što izvještava The Guardian.

Da, osim toga, mlijeko koje proizvodi ova mutirana, klonirana, bez repa GMO krava, se proizvodi koristeći 100% umjetne hormone.
BBC kaže:
“Krava još nije bremenita i nije počela normalno proizvoditi mlijeko pa su naučnici koristili hormone da pokrenu proizvodnju mlijeka.”
Kako napraviti mutiranu GM kravu i reći svojim prijateljima da si lud znanstvenik.
Ova priča postaje još više uznemirujuća. Pogledajte kako je ova krava proizvedena. 
The Guardian kaže:
Da bi napravili Daisy [kravu], naučnici su uzeli stanicu kravlje kože i genetski je modificirali da proizvodi molekule koje blokiraju stvaranje BLG proteina. Onda je jezgra ove stanice ubačena u kravlje jajašce iz kojeg je prethodno izvađena vlastita jezgra.
Modificirano jajašce je raslo u laboratoriju dok se nije stvorio blastocist, lopta od oko 100 stanica, a zatim je prebačeno u maternicu zamjenske krave. 

Tehnika kloniranja nije efikasna. Od oko 100 blastocista koje su znanstvenici ugradili u krave, više od pola slučajeva bremenitosti nije uspjelo u ranoj fazi i samo jedno tele, Daisy, se otelilo. 
I čak je to tele bilo mutant, rođeno bez repa, što sve ovo čini strašnim primjerom genetskog sakaćenja.

Zaustavimo genetsko sakaćenje životinja i ljudi

Ovi nečuveni eksperimenti na životinjama se s pravom zovu “genetsko sakaćenje”. Ove životinje se sakate. 99% od njih ugine prije nego što dođu na svijet, a one koje nekako opstanu su mutanti.

Ovo istraživanje je opasno putovanje u stravu “neočekivanih posljedica”. Kad samo pomislite…ovi Frankenznanstvenici žele da bebe piju ovo mlijeko. Sigurno je sjajno za bebe! 

Zato da pojasnim: u Americi je protivzakonito musti kravu, prodavati to svježe mlijeko susjedu da bi njegova beba pila svježe mlijeko koje sadrži sve probavne enzime u prvobitnom stanju. Ali savršeno je prihvatljivo u našem svijetu da se prave mutirane klonirane genetski modificirane krave da bi proizvodile hormonima pokrenuto, umjetno napravljeno mlijeko koje će se masovno davati bebama? 

Što ovdje nije u redu?

Ljudska vrsta može doživjeti genetsko uništenje.
Ovo mora prestati, prijatelji. Ludi GMO znanstvenici djeluju uveliko kršeći zakon Prirode. Oni igraju genetski rulet sa Majkom Prirodom. Oni se u mraku igraju s opasnim igračkama, kao djeca s nuklearnim bombama u kovčezima i sretna da pritisnu crveno dugme koje je privlačno, da bi vidjela što će se dogoditi. 

Naša moderna ljudska civilizacija nema niti etičku osnovu niti mudrost da razvija takve tehnologije. Mijenjanje digitalnog koda radi izražavanja života nije nešto čime treba da se bavimo sa sirovom sebičnošću ili korporativnom pohlepom, niti s divljim fantazijama naivnih znanstvenika koji se uživaju igrati na način “što ako” eksperimentima sa svim preostalim životom na našoj planeti. 

Ovi eksperimenti na životinjama – i usjevima – su više od gluposti.
Oni su zlo…čak ludilo. Samo zato što znamo promijeniti DNK ne znači da posjedujemo mudrost da shvatimo posljedice toga.
Ali u utrci za slijedećom biološkom profit mašinom – krava, usjev ili čak lijek – oprez je bačen kroz prozor i zamijenjen s čistom bezumnom pohlepom.
Sa GM usjevima, GM pšenicom koja mijenja funkciju ljudske jetre, GM kukuruzom koji izaziva rak, GM kravama i GM sjemenom koje se nemarno razbacuje, mi riskiramo genetsku katastrofu koja bi mogla uništiti ljudsku vrstu u svemirskom treptaju oka. 

Nitko ne zna što se događa kada se genetski modificirane himera životinje puste da se kreću zemljom. Nitko ne zna koje su dugotrajne posljedice genetskog zagađivanja. Nitko ne zna dugotrajne posljedice po ljude koji jedu GM usjeve!
To je veliki, zlobni, umišljeni genetski eksperiment koji se izvodi na svima nama: našim tijelima, našoj djeci, našem zemljištu, našim životinjama, našim usjevima i našoj planeti.

GM “znanstvenici” dovode u opasnost SVE. I to rade slijepo, dok sakate životinje i to nazivaju “napretkom”. 
To je odvratno. To je gadno. Ja se molim u ime ljudske vrste da se svim mogućim sredstvima zaustave sve aktivnosti genetskog inženjeringa na našoj planeti. 

Lebdimo u svemiru, moji prijatelji, na plavoj lopti od vode na kojoj žive budale koje sebe zovu “znanstvenicima”.
Oni sve dovode u opasnost. A ne postoji rezervni plan. 

Autor: Mike Adams
Naslov originala: Frankenscientists announce mutant GMO cows to produce hormone-induced ‘engineered’ milk for human babies
Direktan link na original: 
http://www.naturalnews.com/037396_GM_cows_clones_milk_production.html

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top