Vijesti

Stanje u županijskom nogometu je neodrživo


Foto: dalmacijanews.hr

Župan Nikola Dobroslavić primio je predsjednika Hrvatskog nogometnog savez Davora Šukera sa suradnicima, a sastanku su nazočili i predstavnici klubova iz Dubrovačko-neretvanske županije

Na sastanku se razgovaralo o skorom summitu Izvršnog odbora UEFE koji će se održati u Dubrovniku od 16. do 20. rujna i čije su pripreme u tijeku.

Sudionici sastanka izvijestili su župana o stanju u županijskom nogometu koje nije dobro zbog činjenice da se igraju dvije županijske lige i postoje prijepori koje je nužno što prije razriješiti. Svi prisutni izrazili su želju i najavili nove napore s ciljem da se stanje što prije popravi i dovede u red.

Župan Dobroslavić naglasio je da mu je drago da se jedan tako važan skup planira u Dubrovniku i da je siguran da će naš grad i županija biti, kao i uvijek, dobar domaćin. Složio se da je stanje u županijskom nogometu neodrživo, te da odgovorni trebaju pridonijeti pozitivnom  rješenju na korist svih, a posebno mladih naraštaja koji vole nogomet i žele se masovno njime baviti.

Župan je pozvao sve da pridonesu prevladavanju razlika i sređivanju stanja i izrazio spremnost da županija i on osobno tome pridonesu koliko je to moguće.

edubrovnik.org

Komentari

Komentari

Komentiraj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top