Vijesti

Završeni radovi u Ulici branitelja Dubrovnika

Nakon nešto više od dva mjeseca, u najavljenom roku, završeni su radovi na polaganju kabelskog raspleta HEP-a u Ulici branitelja Dubrovnika, te se nakon 12 sati ovom ulicom ponovno prometuje dvosmjerno.

Prilikom obilaska radova gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić zahvalio je investitoru i izvođaču radova na profesionalno odrađenom poslu, a građanima Dubrovnika na iskazanom strpljenju. Iako se promet od 6. listopada do danas odvijao prema privremenoj regulaciji gotovo nikakvih problema u njegovom odvijanju nije bilo.

Hrvatska elektroprivreda je za potrebe trafostanice Srđ na dionici od 1200 metara položila 18 kilometara kabela, što iznosi čak 20 posto ukupnog kabelskog raspleta za ovo postrojenje.

Direktor Elektrojuga Ante Glavor rekao je kako se radovi na TS Srđ odvijaju prema određenoj dinamici te da  se njihov završetak očekuje 15. srpnja 2015. godine, čime će potrošači u Dubrovniku dobiti novu sigurnost u napajanju električnom energijom.

Pročelnica Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne projekte Irena Kričković Labaš rekla je kako je Grad Dubrovnik popratio HEP-ovu investiciju postavljanjem sustava oborinske odvodnje i asfaltiranjem prometnice.

Početkom iduće godine radovi će se nastaviti na dionici od Doma zdravlja do hotela Libertas Rixos.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top