Zabava

“Faćenda od malih maškara” na Stradunu i u Revelinu

Drugi dan Dubrovačkog karnevala 2014. pod nazivom “Faćenda od malih maškara” održao se u nedjelju, 2. ožujka, na Stradunu i Revelinu. Petstotinjak malih maškara i maškaranih obitelji prodefiliralo je Stradunom i središnjom karnevalskom pozornicom, nakon čega su se nastavili zabavljati na maškaranoj zabavi u Revelinu.

U moru zanimljivih i kreativnih maškara, karnevalski žiri je nagradio najuspješnije . U kategoriji pojedinačnih maski najuspješniji su bili Lego Leona, Bubamara Vita i Snjeguljica Ena, u kategoriji grupnih nagrada Familija od kapetana, Punkeri i Tići Gundulići, dok je najbolje maškarana obitelj “Zečevi i mrkva”. Organizatori su najuspješnijim maškarama osigurali lijepe nagrade, a svi sudionici Fačenede od malih maškara dobili su besplatan krafen.

Veselu zabavu u Revelinu sjajno su vodile i animirale djecu Zrinka Japunčić i Eta Kačić, a nastupile su plesne skupine Capoeira Amazonas Dubrovnik i Plesni studio Lazareti.

Organizatori drugog dana Dubrovačkog karnevala bili su Grad Dubrovnik i Turistička zajednica Grada Dubrovnika, a suorganizatori Art radionica Lazareti, Plesni studio Lazareti, Le petit festival Dubrovnik i Culture Club Revelin.

dubrovnik.hr

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top