Zabava

FOTO: “Njemački Kardashiani” u Dubrovniku

Robert i Carmen Geiss u društvu Ayhana Bascija, direktora hotela Libertas Rixos (Foto: Marija Bošković)

Najpoznatiji njemački milijunaški par Robert i Carmen Geiss ovih su dana skupa sa svojom djecom Davinom Shakirom i Shanijom Tyrom boravili u Hotelu Rixos Libertas u Dubrovniku. Popularni par u gradu je snimao izvlačenje nagradne igre koje će se sljedeći tjedan emitirati na njemačkom televiziji.

“Njemački Kardashiani”, kako im tepaju mediji, široj javnosti su poznati po dokumentarnom reality showu “Die Geissens”, koji se od 2011. godine emitira na tamošnjem RTL 2. Televizijske ekipe od jutra do mraka prate dogodovštine i putovanja ove “strašno glamurozne obitelji”, koja običnom puku pokušava dočarati svijet glamura i jet seta. Tako se Geissovi mogu pohvaliti dvorcem u  St. Tropezu, penthouseom u Monacu, prestižnom vikendicom u u Kitzbühelu, privatnim avionom, jahtom, Rolls Royceom, Hummerom itd.

Inače, ovo je drugi put da je njemačka obitelj posjetila Dubrovnik. Prije 3 godine Slobodna Dalmacija je pisala o tome kako Robert Geiss namjerava izgraditi ekskluzivne vile u Dubrovniku i uložiti milijune eura u projekt čija investicija doseže i do 1,5 milijardi eura.

– Ovo je zaista prekrasno, lijepa priroda. Čudi me da je hrvatska obala još uvijek tako neizgrađena, pa je lijepa i netaknuta priroda sigurno vaša budućnost. Želio bih tu izgraditi novi St. Tropez – kazao je tada Geiss, a prema posljednjim informacijama, lokacija je pronađena i bliži se početak radova…

Kako je izgledalo snimanje u dubrovačkom Rixosu, pogledajte u fotogaleriji naše Marije Bošković.

 

Komentari

Komentari

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top