Zabava

Miho Bošković: Žena me hoće depilirati!

Foto: Dnevno.hr

“Osobno sam imao fantastičnu godinu i u klubu i u reprezentaciji. Mislim da je i netko drugi, osim nas dvojice, bio nominiran, da bi bilo pošteno ili da je bilo tko od nas dobio. Bez lažne skromnosti, naravno, sretan sam da sam to ja! Još nisam ni svjestan kakav smo uspjeh ostvarili. To je nešto što će obilježiti moju karijeru!”, rekao je Miho Bošković jutros za radijsku mrežu Totalni FM povodom izbora za najboljeg europskog vaterpolista.

Istim povodom ekipa Doručka na Totalnom FM – u zvala je Mihu u rubriku Tajni gost. Saša Lozar domaćin showa nije znao tko je s druge strane telefonske linije pa je sastavio nekoliko općenitih pitanja. Doznali smo tako što bi najbolji europski vaterpolist prvo napravio da se probudi kao žena. “Poljubio bi svog muža i rekao: ‘Ljubavi što bi ti danas radio?”, rekao je romantični Miho. “Blago tvom mužu!”, rekao je Saša i nastavio: “Sad kad si se probudio kao žensko, što bi ti bilo na Mamiću seksi”‘. Miho se malo premišljao, dvoumio, zaključio da mu nije lako i izjavio kako je Zdravko Mamić u svakom slučaju jako šarmantan muškarac.

Saši Lozaru sreća se već dugo nije osmjehnula. U rubrici Lozarov luzer redovite izvuče najkraću slamku pa mora činiti razno razne, poprilično sramotne, ‘izazove’. Jučer je tako na zahtjev ‘okrutnog slušatelja’ depilirao nogu. Kako je danas na telefonskoj liniji imao čovjeka kojem depilacija nije strana potražio je savjet o tome kako to obaviti uspješno i relativno bezbolno. Miho nije bio od pomoći. Uspostavilo se kako bi Saša njemu trebao udijeliti savjet jer, naime, Mihova žena žudi za tim da njen suprug depilira prsa: “Moja žena bi voljela da depiliram neke dijelove tijela, pogotovo prsa koja nisu uravnoteženo dlakava. Ali ne dam se! Ne dam svoje muške gene!”, rekao je proslavljeni i vrlo simpatični sportaš.

{fcomment}

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top