Zabava

Pogledajte video sa snimanja novog albuma dvojca 2Cellos

Nakon što su poznate glazbene zvijezde i publiku osvojili obradom pjesme “Smooth Criminal” Michaela Jacksona, uspješnim albumom prvijencem te koncertima, vrijeme je za novi, drugi album! Unatoč burnom rasporedu i turneji diljem svijeta, 2CELLOS, odnosno svjetski poznati virtuozi Luka Šulić i Stjepan Hauser pripremili su i novi album “IN2ITION” koji je obilježila brojka 2! Dvojac je naime odabrao naziv “In2ition” zbog snažne intuicije i kemije između njih dvojice.

Uz to, ovo im je drugi album i brojka 2 se savršeno uklopila u naziv albuma. Kako je izgledao rad na albumu i tko im sve od poznatih svjetskih glazbenika gostuje na novim pjesmama, pogledajte u mini dokumentarcu: 


Novi album je producirao legendarni Bob Ezrin kojeg su tijekom karijere angažirale i glazbene legende: Pink Floyd, Deep Purple, Kiss, Peter Gabriel, Alice Cooper, …Album izdaje Sony Masterworks – na japanskom tržištu 9. studenog 2012., 22. siječnja u Americi te 21.siječnja u ostatku svijeta te u Hrvatskoj te Hrvatskoj gdje će ga distribuirati Menart!

“Veoma smo ponosni na ovaj novi album! Činjenica da ga je producirao legendarni Bob Ezrin je nevjerojatna, a da nam je netko prije godinu dana nabrajao imena koja će gostovati na ovom albumu, nasmijali bismo se i odmahnuli rukom! Naime, tu su pjevačke legende Elton John i Zucchero, gitaristicki virtuoz Steve Vai, superzvijezda klasične glazbe, pijanist Lang Lang, Naya Rivera is serije Glee, itd… Suradnja sa svima njima izrodila je nova prijateljstva, obogatila naš album i dodala jednu novu dimenziju našoj glazbi. Također je donijela neprocijenjivo iskustvo i dala nam krila za nove projekte i suradnje – poručuju Luka Šulić i Stjepan Hauser koji su još uvijek na aktualnoj turneji s Eltonom Johnom.

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top