Zabava

Predstavljen novi Samsung S III mini

Samsung Electronics u četvrtak je predstavio svoj najnoviji pametni telefon Galaxy S III mini, kompaktnu verziju modela Galaxy S III. Novost je ekran koji je nakon brojnih upita korisnika smanjen na 4 inča što olakšava nošenje u džepu.

Samsung je na svojoj službenoj stranici objavio kako je Galaxy S III mini opremljen inteligentnim tehnologijama dizajniranim kako bi učinili interakciju s telefonom prirodnom i intuitivnom. “S Voice, Samsungov napredni software za prepoznavanje jezika, omogućuje upotrebu glasa kako biste otključali telefon s jednostavnim prilagođenim naredbama, ili kako biste pustili svoje omiljene pjesme, pojačali ili smanjili glasnoću, organizirali svoj raspored ili automatski pokrenuli kameru i počeli fotografirati” stoji u priopćenju te se navodi kako Galaxy S III mini također razumije vaše geste kako biste lakše i prirodnije koristili vaš telefon.

“Uz Smart Stay, kamera telefona prati pokrete vaših očiju i održava svjetlinu zaslona sve dok gledate u njega. Kada čitate poruku od prijatelja, Direct Call opcija omogućava vam da automatski nazovete tu osobu na način da jednostavno prislonite svoj telefon uz uho; Smart Alert praktično vas upozorava na propuštene poruke ili pozive čim podignete vaš telefon. Za dijeljenje sadržaja Galaxy S III mini koristi S Beam značajku koja omogućava dijeljenje glazbenih datoteka veličine 10 MB u samo svije sekunde jednostavnim dodirom telefona s drugim uređajem koji posjeduje S Beam značajku uključujući Galaxy S III i Galaxy Note II, čak i bez pristupa WiFi-u ili signalu mobilne mreže”, stoji na internetskoj stranici www.samsungmobilepress.com.

Komentari

Komentari

Komentiraj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top