Zabava

Preminuo jedan od najvećih komičara ikad Robin Williams

Svjetski poznata komičarska zvijezda i oskarovac Robin Williams pronađen je mrtav u svojoj kući u Tiburonu u Kaliforniji. Kako se navodi u službenom priopćenju, legendarni se glumac posljednjih mjeseci borio s teškom depresijom pa mediji pišu kako je vjerojatno riječ o samoubojstvu na što sumnja i policija.

“Robin Williams jutros je preminuo. U posljednje vrijeme borio se s teškom depresijom. Ovo je tragičan i iznenadan gubitak. Njegova obitelj zatražila je da poštujete njihovu privatnost u ovom teškom razdoblju”, stoji u priopćenju. U tijeku je istraga, a službeno se sumnja na samoubojstvo gušenjem.

Podsjetimo, Williams je iza sebe ostavio pravo filmsko bogatstvo, poput Oscarom nagrađenog filma “Dobri Will Hunting”, “Dobro jutro, Vijetname”, “Društvo mrtvih pjesnika”, “Buđenja”, “Kapetan Kuka”, “Ja ću budan sanjati”,  “Gospođa Doubtfire” i mnogih drugih, dok u prosincu na velike ekrane stiže njegov posljednji filmski uradak “Noć u muzeju 3”. 

Između ostalog, Williams je bio poznat i po svojim nezaboravnim stand-up nastupima te fantastičnim imitacijama poznatih ličnosti.

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top