Zabava

VIDEO: Rhubin Herceg i Zjena Glamočanin predstavile svoje najnovije kreacije

imageZABAVA

Večeras je u shopping centru DOC u Lapadu pred mnogobrojnom publikom održana revija pod nazivom “Fashion Evolution” mladih dubrovačkih dizajnerica Rhubin Herceg i Zjene Glamočanin

Rhubin, inače magistrica modnog dizajna, oduševila je sve prisutne svojom trećom kolekcijom pod nazivom “Monochrome”, koja je, prema riječima dizajnerice, nastala na posve neobičan način. Naime, prvotno je izrađen nakit, a tek nakon toga uslijedilo je kompletiranje s odjevnim kreacijama.

Rhubin je dubrovačkoj publici poznata kao jedna od osnivačica Art studija “Prsa”, a iza nje je do sada veliki broj izložbi na području fotografije i ilustracije.

Foto: Boris Kera

Nadarena dubrovačka dizajnerica Zjena Glamočanin, inače apsolventica Tekstilno tehnološkog fakulteta u Zagrebu te osvajačica nagrade za najboljeg mladog dizajnera na Fashion Weeku 2010., predstavila je svoju kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2013. pod nazivom „Uže spasa ili omča oko vrata”.  Za odličnu, urbanu atmosferu pobrinuo se DJ Funkhole, a shopping centar DOC pokazao se kao izvrstan odabir za održavanje ovakvih priredbi. 

{fcomment}

Komentari

Komentari

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top