Zabava

VIDEO: Pogledajte kako je Lego usrećio desetogodišnjeg dječaka

James G. Groccia (10) iz Enfielda čitave je dvije godine štedio za vlak tvrtke “Lego” naziva ‘Smaragdna noć’, no kada je napokon skupio novac i krenuo ga kupiti, saznao je kako je nedavno povučen iz prodaje. Dječaka koji boluje od Aspergerovog sindroma silno je rastužilo to saznanje te je čelnicima tvrtke napisao pismo u kojem ih moli da mu daju informaciju gdje može nabaviti željenu igračku, prenosi 24sata.hr.

Čelnicima LEGO-a 1. rujna 2012. godine napisao je sljedeće:

– Dvije godine sam stavljao na stranu sav novac koji sam dobivao za rođendane i blagdane.Tako sam se silno veselio što ću napokon kupiti paket iz snova. Nažalost, ‘jednom kada smo majka i ja pošli u kupovinu, doznali smo da Smaragdne noći’ više nema.

– Istina, pronašli smo taj set na internetu, no tamo su ga prodavali za daleko veću cijenu, za 250 američkih dolara. Molim Vas, recite mi postoji li još koji primjerak u sjedištu tvrtke i mogu li doći do njega? Nikad i ništa nisam tako silno želio od LEGO kockica kao taj vlak.

James je na odgovor čekao punih mjesec dana, ali kada ga je dočekao to je bio jedan od najljepših dana u njegovu životu. Naime, tvrtka Lego mu je željenu igračku poslala na kućnu adresu i to potpuno besplatno. 

– Dragi James, tvoje nas je pismo jako dirnulo. Ostali smo zapanjeni koliki si štovatelj LEGO kockica i koliko je u tebi bilo odlučnosti da nabaviš ‘Smaragdnu noć’. Pronašli smo jedan primjerak i drago nam je što smo ti mogli ispuniti san – stajalo je u pismu čelnika tvrtke.

Jamesovi roditelji potajno su s dvije kamere snimali njegovu reakciju na željeni paket i video objavili na YouTubeu.

{fcomment}

Komentari

Komentari

Komentiraj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top