Najavljen Dubrovnik electronic festival 2015.

Dubrovački Culture club Revelin najavio je nadolazeću vruću ljetnu sezonu. Na Dubrovnik electronic festivalu, koji se održava od 12. do 15. kolovoza ove godine nastupit će stari znanac Fedde le Grand, WKND, DJs from Mars, Marco Bailey i Kryder.

Ne treba sumnjati da će najveću pozornost publike, kao i nekoliko zadnjih godina, izazvati nastup nizozemske zvijezde Fedde le Granda, na otvaranju Festivala, 12. kolovoza. Riječ je o jednom od najpoznatijih svjetskih DJa i redovitom headlineru svih velikih svjetskih festivala elektronske dance glazbe. Široj je svjetskoj publici najpoznatiji po hitu “Put your hands up 4 Detroit”, kao i po remiksevima hitova Coldplaya, Michael Jacksona, Shakire, Mariah Carey i drugih. Stalan je gost najprestižnijh svjetskih klubova poput “Pacha Ibiza”, “Green Valey” i “Marquee”. Svi njegovi nastupi u dubrovačkom Revelinu bili su rasprodani, pa je u jednom od intervjua rekao da je u Dubrovniku kao kod kuće.

DJs from Mars, talijanski je DJ team, poznat u svijetu po ekstravagantnim nastupima. Max Aqualuce i Luca Ventafunk proslavili su se i po EDM obradama popularnih hitova. Marco Bailey, velika je belgijska DJ zvijezda, s mnogo obožavatelja u Hrvatskoj, posebno u i oko Dubrovnika. Već 20 godina nastupa na svim prestižnim festivalima u svijetu.

Kryder je jedan od najperspektivnijih DJa mlađe generacije. Poznat je po tome da ne prati trendove, nego ih postavlja. Vrhuncem njegove dosadašnje karijere može se smatrati objava hita “Aphrodite”, 2013. Godine, što mu je donijelo pozive na prestižne pozornice širom svijeta. Dubrovnik će i ovog ljeta biti pun turista, koji će u Revelinu moći plesati i partijati uz najveća svjetska DJ imena.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.