Uncategorized

Crna udovica 8. studenoga u Revelinu

Ove godine Culture Club Revelin ulazi u zimsku sezonu s vodećim imenima u regiji. Bit će tu za svakoga po nešto, od zabavne muzike, rocka dance-a, popa i elektronike. U suradnji sa studentskim zborom Culture Club Revelin pripremati će brucošijade, a prvi će dobrodošlicu u novu studentsku godinu poželjeti popularni Jole 25.10.2014. Nakon njega 31.10.2014 organizira se veliki Halloween party.

Ono čime se Culutre Club Revelin može pohvaliti je da pomiče granice u organizaciji koncerata, te za publiku vraća na scenu popularna imena koja su prestala s radom. Samo za svoje sugrađane, koji su čak na Facebooku napravili grupu „Hoćemo opet Crnu udovicu“ ovaj legendarni dubrovački rock band vraća 8.11.2014 ponovno na pozornicu samo za ovu priliku u originalnom sastavu.

Nakon Crne Udovice 15.11.2014 na scenu će stupiti legendarno ime regijske scene Željko Bebek, a za sve koji su propustili prošlogodišnji nastup i ludu atmosferu do jutarnjih sati o kojoj se tjednima pričalo po dubrovačkoj regiji, ovo je idealna prilika za popravni. Iza njega na redu je Zabranjeno Pušenje 22.11.2014 ,a nakon njih stari gost Dubrovnika Jasmin Stavros 29.11.2014. 6.12.2014 nastupit će Thompson kojemu je ovo nakon dugo vremena prvi koncert u klubu, mimo stadiona i velikih dvorana. Povodom godišnjice kluba 13.12.2014 Culture Club Revelin priprema pregršt iznenađenja, a jedno od njih je Beyonce tribute band SINGLE LADIES-7 sjajnih glaznebica koje će uživo izvoditi hitove najveće RNB svjetske zvijezde.

Za Badnjak 24.12.2014 će nastupiti Mladen Grdović, a na sam Božić klub priprema veliki Trash party s tri kraljice dance-a Minea, Ella i I Bee koje su na zadnjem nastupu podigle dubrovačku publiku na noge.

Doček Nove godine biti će rezerviran za ekskluzivan show Wonderland -raskošan scensko glazbeni spektakl: plesači, akrobati glazbenici izmjenjivat će se tijekom cijele večeri a uz scensko glazbeni program biti će još tu i bogat švedski stol. Predbilježbe za doček Nove godine počet će već u 11 mjesecu. U Novu 2015 Culutre Club Revelin ući će udarnim tempom! Nakon Wonderlanda Culture Club Revelin nastupaju 1.1.2015 Tomcraft, 2.1.2015 Severina a 3.1.2015 Dino Merlin, pa će tako Culture Club Revelin ove godine imati najduži novogodišnji program .

U Novoj 2015 Culture Club Revelin jednakim intenzitetom nastavlja bogat program. U pripremi su velika iznenađenja koja će biti najavljena u idućim mjesecima.

Komentari

Komentari

Komentiraj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top