Fotogalerija

FOTO: Orsula je bila pretijesna za sve ljubitelje Silentea

Sinoć je u Parku Orsula nastupio popularni dubrovački bend Silente. Ovaj koncert označio je kraj sezone na prekrasnoj ljetnoj pozornici kojom su ovo ljeto prodefirala vodeća imena Hrvatske i regionalne alternativne glazbene scene. U fotogaleriji Ivana Ivankovića Fjake pogledajte dio ugođaja sa sinoćnjeg koncerta.

Silente su sa super uspješnim albumom nastupali diljem Hrvatske, ali i u okolnim zemljama izazivajući oduševljenje gdje god su se pojavili. Malo je grupa koji su u samo godinu dana u Zagrebu uspjeli rasprodati i Tvornicu i Vintage Industrial Bar, a upravo su ovi Dubrovkinje i Dubrovčani to uspjeli napraviti.

Šlag na tortu bilo je osvajanje Porina za debitanta godine te ulazak u finalni izbor konkurencije za hit godine s pjesmom „Terca na tišinu“. Taj je spot prešao 1,2 milijuna pogleda na Youtubeu, „Još jednom“ se približava milijunu, a posljednji spot, „Morski ljudi, morske žene“ u 2 mjeseca je prešao 200 tisuća pogleda.

Silente su uspoređivali s Crvenom Jabukom ili Plavim Orkestrom, no oni su – Silente. Skupina mladih ljudi na koje se Dubrovnik može ponositi, a koji će nas još jednom oduševiti u petak na Orsuli. Zadovoljstvo povodom ovog koncerta tim je veće jer su iz grupe najavili da će izvoditi i nove pjesme tako da ovo neće biti samo repriza prošlogodišnjeg iskustva nego novi spektakl. Pravi koncert za zatvaranje ovogodišnjeg programa.

Ulaz na koncert je 50 kuna za sve članove udruge Ambient Croatia, a 70 kuna za sve ostale posjetitelje.

Komentari

Komentari

Komentiraj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top