Uncategorized

Program proslave Nove godine na Stradunu

Brojni posjetitelji i građani Dubrovnika Novu će 2015. godinu dočekati na jedinstvenoj svjetskoj pozornici –Stradunu, uz bogat zabavni program, te nastup hrvatskih zvijezda, Tonija Cetinskog, Prljavog kazališta, Željka Bebeka, grupe Silente, DaRiva, Valetudo, Klape Cambi i drugih.

U utorak 30.prosinca rokersku atmosferu na Stradun donosi nastup Željka Bebeka i grupe DaRiva.

Na Staru godinu, 31.prosinca, dubrovački izvođači glazbenim će programom ispratiti Staru godinu, uz tradicionalnu dubrovačku kolendu i cjelodnevni glazbeni program, što će biti najbolji mogući uvod u najluđu noć. Organiziran je i Dječji doček Nove godine s Tonijem Cetinskim u podne, tako da će i najmlađi uživati u nastupu poznatog hrvatskog zabavljača koji je glavna zvijezda u noći dočeka 2015.
Uz Tonija Cetinskog na Silvestrovo će Dubrovčane i njihove goste zabavljati i mladi poznati dubrovački sastav „Silente“, te Petar Dragojević uz prateći sastav.

Posebna poslastica posjetiteljima Grada bit će Novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra na Stradunu, prvog dana Nove 2015.,u podne, uz najljepše operne skladbe koje će dodatno začiniti nezaboravni provod u dubrovačko novogodišnje vrijeme, dok će se u 14:00 sati održati prva novogodišnja ulična utrka DuRun10K sa Straduna.

Iste večeri, 1.siječnja u 20:00 sati, program se nastavlja večernjim koncertom uvijek omiljenih klapa, pa će lijepim klapskim skladbama početak Nove 2015. uljepšati Klapa „sv. Juraj“ HRM i Klapa Cambi.
Program Dočeka Nove godine nastavlja se koncertima velikih zvijezda u Culture clubu Revelin – Severina 2.siječnja i Dino Merlin 3.siječnja.

U subotu, 3.siječnja 2015. godine u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika u Kinu Sloboda u podne, održat će se koncert klape Kaše i KUD sv.Juraj iz Osojnika, uz gratis ulaz za sve posjetitelje.

Prve siječanjske nedjelje, 4.siječnja 2015., na Stradunu će nastupiti Udruga „Dubrovački Primorski svatovi“ koja će nakon mimohoda ispred crkve sv. Vlaha, s početkom u 11 sati, izvesti uprizorenje tradicionalnih svadbenih običaja iz sela Dubrovačkog primorja.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top