Uncategorized

Promocija dubrovačkog turizma u Londonu

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić sudjelovao je u ponedjeljak, 8. prosinca na primanju Dubrovnik Christmas Reception koje je održano u prestižnom londonskom „Queen’s Club-u“.

Primanje su zajednički organizirali TZ grada Dubrovnika, Zračna luka Dubrovnik i Grad Dubrovnik. Domaćini okupljenim turističkim novinarima, putničkim agentima, predstavnicima  avio-kompanija, te brojnim uglednicima, kao i Dubrovčanima s londonskom adresom, uz gradonačelnika Vlahušića, bili su direktor Zračne luke Roko Tolić i  direktorica TZ grada Dubrovnika Romana  Vlašić.

Nakon Dubrovačke kolende koju je izveo  glazbenik Nevio Končić  domaćini su se kratkim govorima i prigodnim blagdanskim čestitkama obratili nazočnima.

Gradonačelnik Vlahušić govorio je o uspješnosti Dubrovnika koji je ove godine ostvario povijesni rezultat od tri milijuna noćenja, s velikim udjelom britanskih gostiju u ukupnim ostvarenjima, izrazivši očekivanje da će u budućnosti i dalje jačati veze između Dubrovnika i Londona, te da će broj Britanaca kod nas i dalje rasti.

Direktorica Romana Vlašić  istaknula je veliku važnost britanskog turističkog tržišta za Dubrovnik, te najavila brojna nova događanja u gradu, pozvavši Britance da u Dubrovnik dolaze kroz cijelu godinu jer za to postoji bezbroj dobrih razloga.

Uz ugodnu glazbu prijem je nastavljen tratamentom kojeg je priredila londonska tvrtka „Taste Croatia“.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top