Sport

Rijeka stiže u kombiniranom sastavu, a GOŠK ima “tajno oružje”

Nizozemac Alfaro Vlijter, koji već mjesec dana trenira s GOŠK-ovom momčadi, napokon je riješio papire i bit će u kadru za sutrašnju Kup utakmicu protiv Rijeke.  Tamnoputi igrač  ima 24 godine i igra na krilnoj poziciji te je moguće tajno riješenje Milana Petrovića protiv zahuktale momčadi Matjaža Keka.

AlafaroAlfaro Vlijter (lijevo na slici)

Utakmicu sezone, koja se igra u srijedu, 29. listopada u Lapadu u 14 sati, a koju ćete moći pogledati na portalu Izuzetno.com, riječki strateg najavio je u emisiji  ‘Pod stijenama Kantride’.

Čeka nas zahtjevna utakmica u Dubrovniku i ‘vrući’ teren na Lapadu. Vidjet ćemo kakva je kvaliteta terena, ali svi ti uvjeti moraju nas učiniti još koncentriranijima, potreban nam je maksimalno ozbiljan pristup u susretu s GOŠK-om.  S pristupom ‘lako ćemo’ sigurno ne idemo u Dubrovnik, uvijek je to neugodan teren, no što se tiče sastava moram rotirati dosta toga jer moramo već nakon Dubrovnika putovati na dva vruća terena – kazao je Kek te nadodao kako veznu liniju definitivno namjerava odmoriti, a o nastupu Kramarića još mora razmisliti.

Veliko uzbuđenje oko utakmice sezone nažalost je pokvarila vijest o preminuću Srećka Brajevića, popularnog Keka, vjerojatno najvatrenijeg GOŠK-ovog navijača u 56. godini života. Keko je bio neizostavni sudionik svih GOŠK-ovih uspjeha i dobri duh dubrovačkog kluba, jedan od onih koji je imao onu posebnu vještinu da uveseli svakoga koga sretne. Počivao u miru Božjem prijatelju…

Srećko Brajević KekoPok. Srećko Brajević Keko

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top