Vijesti

Potpisan ugovor o rekonstrukciji i nadogradnji OŠ Lapad

Povodom početka nove školske godine Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić sa suradnicima obišao je jutros osnovnu školu Lapad koju uskoro čeka veliki zahvat rekonstrukcije  i nadogradnje. Tom prilikom potpisan je i ugovor s izvođačem radova.

Obilasku škole i potpisivanju ugovora uz gradonačelnika Andra Vlahušića nazočili su njegov zamjenik Nend Vekarić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić, direktorica tvrtke Titan Constructa Caroline Elisabetz Mamić i direktorica OŠ Lapad Mirjana Kaznačić.

Nakon obilaska prostorija koje su tijekom ljeta prošle manje preinake i zahvate, potpisan je ugovor o radovima rekonstrukcije i nadogradnje škole. Preuredit će se osam učionica, izgradit će se četiri potpuno nove, kao i kuhinja te prostorije za produženi boravak. Škola će tako steći uvjete za jednosmjensku nastavu

Termin početka radova, čiji je rok izvođenja 12 mjeseci, definirat će se već ovog tjedna. Izvođač radova je tvrtka Titan Constructa iz Zagreba, a ukupna vrijednost investicije iznosi oko 7.500.000 kuna.

 

Ravnateljica škole Mirjana Kaznačić zahvalila je Gradu Dubrovniku na potpori. Kazala je kako je zbog kvalitetnih priprema provedenih tijekom ljeta izvođenje građevinskih radova neće utjecati na kvalitetu nastave.

Gradonačelnik Andro Vlahušić obećao je kako će Grad Dubrovnik u proračunu osigurati i dodatni iznos za ugradnju sustava ventilacije u sportsku dvoranu.

Komentari

Komentari

Komentiraj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top