Vijesti

Ulici Branitelja cjelovita obnova

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić sa suradnicima održao je danas radni sastanak na temu radova na izgradnji dijela kabelskog raspleta na Ulici branitelja Dubrovnika koji će se početi izvoditi od ponedjeljka 6. listopada, a trajat će do druge polovine prosinca.

U svrhu cjelovitog rješenja obnove prometnice na sastanku su sudjelovali predstavnici izvođača radova, ali Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, Vodovoda d.o.o., JP-a Libertas, HEP-a i HT-a.

Na sastanku su usuglašeni detalji i dinamika izvođenja radova te je dogovoreno kako će sve uključene strane pružiti dodatne napore kako bi radovi u najmanjoj mogućoj mjeri utjecali na nesmetano odvijanje prometa.

Naime, u Ulici Branitelja Dubrovnika, od ponedjeljka 6. listopada u 12 sati do 20. prosinca 2014. uvodi se zabrana prometovanja svim vozilima za smjer vožnje od Doma zdravlja prema Pilama.

Vozila javnog gradskog prijevoza, taksi vozila i vozila s posebnom dozvolom koja su prometovala navedenom relacijom za prometovanje prema Pilama usmjeravat će se zaobilazno na Zagrebačku ulicu pa nadalje prema Pilama. Prometovanje vozilima u smjeru od Pila prema Domu zdravlja odvijat će se bez izmjena.

Mole se svi sudionici u prometu za strpljenje i poštivanje privremene prometne regulacije.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top