Vijesti

Umjesto boćališta grade se tribine, a boćalište “seli” pored kluba umirovljenika

Grad Dubrovnik završio je gotovo 900 tisuća kuna vrijedne radove 1. faze uređenja sportsko-rekreacijskog parka u Mokošici u sklopu kojih je obnovljeno dječje igralište i izgrađen Calisthenic park za vježbanje na otvorenom. Dječje igralište je nadopunjeno s četiri nove sprave, postavljena je tzv. antistres podloga i ograda, a cijeli je prostor i hortikulturno uređen, te je postavljen i video nadzor.

Tijekom izvođenja radova materijal od iskopa i uređenja terena je u dogovoru izvođača, nadzora i investitora u svrhu racionalizacije troškova odložen na bivšem boćalištu koje nije bilo u funkciji. Isti materijal iskoristit će se prilikom izvođenja radova druge faze radova, u sklopu koje će se obnoviti igralište za male sportove, a na mjestu boćališta izgradit će se tribine. Radovi izgradnje tribina planirani su već u drugom kvartalu ove godine.

Umjesto ovog boćališta Grad Dubrovnik će sljedeći tjedan započeti radove na izgradnji boćarskih terena i uređenja prostora pored prostorija umirovljenika u Novoj Mokošici. Riječ je o investiciji vrijednoj nešto manje od 400.000,00 bez PDV-a, a radovi bi trebali biti završeni do 1. svibnja, a potreba gradnje boćališta istaknuta je upravo od strane građana.

Komentari

Komentari

To Top