Zabava

Dubrovčani ispratili Staru godinu na Stradunu

Na Stradunu je danas točno u podne održana tradicionalna kolenda kojom se Dubrovnik oprostio od Stare i nazdravio Novoj godini. Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić pozdravio je mnoštvo Dubrovčana svih generacija i njihovih gostiju okupljenih na Stradunu te im je poželio puno veselja, zdravlja i uspjeha u Novoj, 2015. godini. Zaželio im je i dobru zabavu na naljepšoj pozornici na svijetu. 

Nakon kolende, gradonačelnik je u pratnji zamjenika Nenada Vekarića i Željka Raguža te potpredsjednice Gradskog vijeća Olge Muratti obišao dežurne i hitne službi na gradskom području, a čiji djelatnici će raditi i tijekom novogodišnje noći. Svim dežurnim djelatnicima uz prigodne poklone zahvalio je na predanom radu kroz 2014. godinu te im čestitao Novu godinu.

Obilazak je započeo na odjelu hitne pomoći Opće bolnice Dubrovnik, a nastavljen je posjetom Centru 112, ispostavama Hrvatske gorske službe spašavanja i Plovputa. Druženje je priređeno i u Policijskoj postaji Dubrovnik, kao i postaji prometne policije. Nakon susreta s pripadnicima JVP Dubrovački vatrogasci gradonačelnik je na radio postaji HRT Dubrovnik svim sugrađanima poželio sretnu i uspješnu Novu godinu. Uz čestitku, u kratkom razgovoru, poručio je da nakon zime i bure uvijek dolazi proljeće.

Prijem za predstavnike dežurnih službi održan je jutros i u Maloj vijećnici Grada Dubrovnika gdje se Staroj godini nazdravilo uz šampanjac.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top