Zabava

Velika humanitarna lutrija za dječji odjel OB Dubrovnik

Glavna nagrada: Sedmodnevno krstarenje Mediteranom za dvoje.

Soundset Ragusa i Gradskog društvo Crvenog križa Dubrovnik pokrenuli su veliku humanitarnu akciju za obnovu staklenih stijena, odnosno prozora i vrata na dječjem odjelu Opće bolnice Dubrovnik. Sve do 5. prosinca  kupovinom listića po cijeni od 25 kuna postajete dio velike humanitarne lutrije. Osim što ćete tako pomoći akciji, imate priliku osvojiti vrijedne nagrade. Sedmodnevno krstarenje Mediteranom brodom kompanije MSC samo je jedna od nagrada.

Tu su još i povratne avionske karte, vrijedni poklon bonovi, izleti, večere u poznatim dubrovačkim restoranima, hotelska noćenja, stomatološke usluge, wellness paketi, servisi automobila, specijalistički pregledi, adrenalinski paketi, boce plina, vatrogasni aparati i ostalo.

Koliko bi obnova prozora i vrata značila Dječjem Odjelu dubrovačke OB rekla je ravnateljica odjela dr. Marija Radonić:

-Bolnica se u ove prostore preselila prije 30 godina. Dio prozora i vrata nije nikada zamjenjen. Stanje je takvo da se  prozori i vrata ne mogu otvoriti pa ni zatvoriti, a u pitanje se dovodi sigurnost djece i osoblja za vrijeme velikog juga i šiloka. Bez obzira na program investicijskog održavanja kojeg bolnica ima, obnova staklenih stijena na Dječjem odjelu nikada nije došla na red. Od srca pozivam sve na sudjelovanje u akciji, a koliki nam je ovo problem najbolje znaju svi roditelji čija su djeca ležala na odjelu, a koji su donosili selotejp i lijepili prostor između štoka i vrata da spriječe ulazak vjetra u sobu.

HUMANITARNA-A3-728x1024

Komentari

Komentari

Komentiraj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

To Top