Susret  11. kola stolnoteniske Superlige između dubrovačkog Libertas Marinkolora i varaždinskog Starr-a održat će se u subotu 13. veljače u 17:00 sati u B-dvorani u Gospinom polju. 

  Kako bi zauzeli prvo mjesto na prvenstvenoj tablici, “Pituri” Varaždince moraju pobijedit s minimalno 4:2. Ovo je prvi susret ekipa nakon jesenskog dijela natjecanja u kojem su dubrovački stolnotenisači izgubili od varaždinskih s 4:3. 

  „Varaždincima neće biti lako igrati u Gospinom polju. Uvjeren sam da će naši igrači dati sve od sebe da dobiju ovaj susret te uz njihovu dobru igru i uz veliku podršku gledateljstva i uz odličnu navijačku atmosferom u dvorani “B” kakva je primjerice bila prošle godine u završnici play off-a protiv ekipa STK “Dr. Časl” i GSTK “Zagreb” sveukupno rezultirati da dobijemo ovaj važan susret“ – izjavio je predsjednik kluba Marinko Matulović. 

  STK “Libertas Marinkolor” poziva sve navijače i sugrađane da pruže svoju podršku te dođu navijati u subotu za ekipu kojoj bi ovo bila osam uzastopna pobjeda.

  “Pituri” će nastupiti u sastavu: Miho Simović, Neven Juzbašić, Tomislav Zubčić, Marko Venier, Marko Šarić, Filip Mikulić i Nedjeljko Ogresta.

  Podijeli

  Komentiraj