Dubrovčanin Frano Vlašić, igrač potekao u omladinskoj školi NA Libertas i najbolji strijelac kadetske lige s 14 postignutih pogodaka u jesenskom dijelu prvenstva, novi je igrač prvoligaša Slaven Belupa. Šesnaestogodišnji krilni napadač klubu se priključio iz drugoligaša Sesveta, a danas je u društvu trenera Zekića stavio potpis na trogodišnji ugovor.

  Frano Vlašić rođen je 25.2.2006. u Dubrovniku, a visok je 177cm. Njegova glavna pozicija je krilo, no uz to ima i sposobnosti igrati kao centralni napadač. Sa svojih 14 pogodaka u jesenskom dijelu prvenstva pokazao je veliki potencijal, a vrijeme u klubu Slaven Belupo sigurno će mu pružiti priliku da svoje umijeće podigne na višu razinu.

  Prilikom potpisa za službenu stranicu koprivničkog kluba izjavio je:

  – Veliki je ovo iskorak u mojoj karijeri. Znam u koliko ozbiljan klub sam stigao i sada je sve na meni. Želim napredovati i razvijati se na najbolji mogući način, a to ću učiniti jedino ako ću na svakom treningu biti maksimalno angažiran. Spreman sam na to i vjerujem da ću opravdati pruženo povjerenje. Veselim se radu s trenerom Zekićem i svojim novim suigračima.

  Više na nk-slaven-belupo.hr

  Podijeli

  Komentiraj