Ponedjeljak, srpanj 22

  Foto: Dario Kovač

  Svečanom ceremonijom jučer je završen Valamar Junior Open, Otvoreno juniorsko prvenstvo Hrvatske u badmintonu, koji se u organizaciji Badmintonskog kluba Aedium iz Dubrovnika posljednja tri dana igrao u Sportskoj dvorani u Gospinom polju. Titule najboljih ponijeli su Turkinja Aliye Demirbag i Samuel Hsiao iz Njemačke u pojedinačnoj konkurenciji, Poljaci Aleksander Jablonski i Pawel Smilowski u muškim parovima, Turkinje Kader Inal i Fatma Nur Yavuz u ženskim parovima, a Nur Yavuz i Melih Turgut ponijeli su titulu u mješovitim parovima.

  Inače, dubrovačkim turnirom iz Europa serije, koji se boduje za Svjetsku juniorsku ljestvicu, posljednjih dana prodefilirao je veliki broj igrača iz čak 13 zemalja, a ukupno je odigrano preko 200 mečeva.

  Prema reakcijama sudionika organizatori su uspješno položili test i priredili izvrstan turnir, a posebno impresivna bila je završna svečanost, kojoj su uz gradsku stražu prisustvovala dječica koja su najboljim pojedincima turnira uručila medalje i prigodne poklone.

  Donosimo vam fotogaleriju završnog, finalnog dana natjecanja.

  dk

  Invalid Displayed Gallery

  Podijeli

  Komentiraj