Nakon poraza u Makarskoj, malonogometaši Squarea okreću se novom izazovu. Večeras od 20 sati igraju novi derbi, ovaj put protiv, momčadi koja ima tek tri boda manje od njih. Ovo je iznimno važna utakmica za obje momčadi jer pobjeda znači veliki korak prema doigravanju za prvaka Hrvatske.

  Prošli put kada je Square igrao u Gospinom polju imao je podršku više od 700 navijača. S obzirom na jačinu protivnika i važnost utakmice, podrška navijača će biti ključna. Malonogometaši su svjesni važnosti ove utakmice i pozivaju svoje navijače da ih podrže u što većem broju.

  Zvijezda domaće momčadi Dario Marinović najavio je utakmicu za službenu stranicu dubrovačkog kluba.

  Očekuje nas samo jedna teška utakmica. Svi znamo da je Omiš svake godine pretendira na naslov. Sigurno da se radi o vrlo ozbiljnoj ekipi s dosta reprezentativaca. Međutim, mi mislimo da smo favoriti doma i samo nas tri boda zanimaju. Dolazimo iz Makarske gdje nismo uspjeli ostvarili svoj cilj te želimo isprati gorki okus, vratiti se na pobjedničke staze i usput čekati neki možebitni kiks Makarana. No, ponavljam, fokus je na nama i našoj igri jer jedino s pobjedama ostajemo u igri za vrh tablice.

   

  Podijeli

  Komentiraj