Nakon odustajanja Luke Ćilipi ždrijebom je odlučeno da upražnjeno mjesto popuni Libertas

  Lozica je dobila Solituda. Sreći nije bilo kraja. Igrat će u glavnom turniru, dok u njemu neće biti jedne od najuspješnijih momčadi posljednjih deset godina! Lozica je otišla u skupinu ‘A’ u kojoj su zadnja dva prvaka, aktualni, FUN H2O Mlini te Kamen mali, koji je bio prvak 2013. godine. Četvrti sudionik je Turčin Danče, prvi kvalifikant koji je ovog ljeta izborio glavni turnir.

  Tako će Lozica, koja je zauzela poziciju broj četiri u skupini ‘A’, biti prvi suparnik prvaku, i to pod reflektorima, u njegovim Mlinima (subota, 1. kolovoza u 21 sati).

  Glavni turnir otvaraju Čingrija i Pasjača Popovići. Prvi susret u subotu u Mlinima počinje u 17.30 sati. U skupini ‘B’ je doprvak Palace, a na poziciju broj četiri stigla je Elita, koja je u zadnjem kolu kvalifikacija dobila Veliku rivu Doli.

  Kokoti su u prvoj utakmici posljednjeg dana kvalifikacija u Šulića dobili uvjerljivo Libertas te će igrati u skupini ‘C’ u kojoj su Špilja ’94 Danče, Penatur i Češke banje.
  U skupinu ‘D’ ušla je Kolorina. Prvi put u povijesti. Mnogi su u Šulića bili digli ruke, počeli gubiti nadu kako će ikada u tome uspjeti. Dobili su na kraju Pontu žala Mokošicu. Početak nije bio dobar za Kolorinu. Ponta žala je povela sa 2:0, vodila je i s 3:2. Izjednačila na 4:4, ali nakon toga dva pogotka Kolorine. Posljednji, šesti, postigli su u samoj završnici te su mogli početi slaviti. Kolorina će igrati u skupini ‘D’. Bit će suparnik Elafitima, Crvenim stijenama Orašac te Libertasu, koji je uskočio na upražnjeno mjesto nakon odustajanja Luke Ćilipi (smrtni slučaj), sastava koji je lani igrao polufinale te na kraju zauzeo četvrto mjesto.

  Libertas je izvučen ždrijebom. Predstavnik Solituda je izvlačio. Izvukao je broj jedan (poraženi iz prve utakmice, a to je bio Libertas). Broj dva je bila Ponta žala Mokošica, broj tri Solitudo a broj četiri Elita ili Velika Riva Doli (u trenutku kada je ždrijeb održan nije bila počela utakmica Elita – Velika riva Doli).

  divljaliga.com

  Podijeli

  Komentiraj