Četvrtak, svibanj 23

  Sedam pobjeda, od kojih pet uzastopnih, remi u Zagebu protiv Futsal Dinama i poraz od Nacionala 1:2 – dosadašnji su rezultati MNK Novo Vrijeme Apfel iz Makarske, sljedećeg protivnika dubrovačkog Squarea.

  Malo je onih koji ne znaju što uistinu nude dvoboji Squarea i Novog Vremena. Susret je to starih znalaca, momčadi koji još od davnih dana igraju prave ratničke okršaje. Utakmice su uvijek bile za ‘prste polizati’, a krajnji rezultat navijače nikad ne ostavi ravnodušnima.

  Najviše utakmica završavalo je bez pobjednika, a od posljednjih šest, čak tri su završile identičnim rezultatom – 3:3!

  U ovom dvoboju Makarska u Gospino polje stiže s čak pet uzastopnih pobjeda – s treće pozicije te s tri boda manje od vodećeg Nacionala koji ima 25. Square je također u rezultatskom usponu, remi protiv Nacionala i pobjeda u Puli nad Potpićanom 4:1.

  Squareu je pobjeda imperativ za priključak s vodećima, a s druge strane, makarski sastav pobjedom i dalje ostaje u mrtvoj utrci za jesenskog prvaka!

  Može li Square, nakon što je zaustavio niz nepobjedivosti Nacionala uspjeti zaustaviti i ‘ubojiti’ niz makarskog prvoligaša?  Odgovor na to pitanje saznati ćemo u petak, 2. prosinca od 19 sati u dvorani Gospino polje!

  Podijeli

  Comments are closed.