Ponedjeljak, lipanj 24

  Marko Kuraja / foto: Boris Kera

  Nakon što su Gospino polje napustili Tomislav Bevanda i Ivan Ivanković iz Squarea stižu vrlo dobre vijesti na radost svih navijača.

  ‘Crveno-plavi’ dres dubrovačkog prvoligaša od drugog dijela sezone 1. HMNL ponovno će nositi 19-godišnji Marko Kuraja koji se u svoj matični Klub vraća nakon višemjesečne akvizicije u katarskom Umm Salalu.

  Uz odlično tehnički potkovanog Kuraju, u dubrovačkog prvoligaša stiglo je i jedno novo ime, riječ je o mladom talentiranom Marijanu Tunjiću koji je u dubrovački klub stigao iz Malonogometnog kluba Otočac. Tunjić je prošao sva reprezentativna okupljanja u selekcijama U-17 i U-19 gdje je ostavio odličan dojam.

  – Vratio nam se Kuraja za kojeg imam sve riječi pohvale. Radi se o izuzetno talentiranom igraču koji će biti od izuzetne koristi u rotaciji. Uz njega nam se priključio i mladi Marijan Tunjić koji ima odličnu tehniku. Uz Kuraju i Tunjića već imamo Antonia Konsua, jasno je da se okrećemo akviziciji mladih snaga koji će u budućnosti biti temelj dubrovačkog Kluba. Cilj je već iduće godine da imamo barem desetak domaćih igrača u rotaciji što je i bio cilj otkada sam stigao na mjesto trenera Square, riječi su Marinka Mavrovića.

  Drugi dio sezone nastavlja se idući vikend kada Square gostuje kod MNK Solin (3./4. veljače).

  Podijeli

  Comments are closed.