Maro Perak u društvu ljepotica (foto: Dario Kovač)

  Povodom 10. jubilarne Noći gladijatora koja će se sutra održati u Sportskoj dvorani u Gospinom polju, večeras je u cafe baru Amor održana službena press konferencija.

  Prema riječima organizatora Gordana Vatavuka, ova Noć gladijatora posebna je po tome što će sav prihod od ulaznica  ići u humanitarne svrhe, za Mokošanina Antu Jovića i tromjesečnog Ivana Boneva iz Siska. Očekuje se 11 uzbudljivih borbi , 4 amaterske i 7 profi, od kojih su šlag na kraju tri posljednje borbe između predstavnika Hrvatske i Ukrajine. Borba večeri je ona između Yurija Gorbenka i Mara Peraka, koji je u posljednji trenutak uletio kao zamjena Anti Deliji, koji je prije nekoliko dana u borbi  M-1 Challenge-a protiv Poljaka Marcina Tybure zaradio lom noge.

  Do sada smo prodali nekih 1.800 ulaznica, a sutra u Sportskoj dvorani očekujemo preko 2.000 posjetitelja, što će biti rekordna posjećenost. Nisam se posebno pripremao za borbu. Imao sam samo par treninga, no kako sam prije dva mjeseca imao borbu i dalje sam u dobroj formi. Sutra očekujem pobjedu i nadam se da neće biti nikakvih povreda. – kazao je Maro Perak. Na pitanje novinarke ima li straha, Maro se nasmiješio i odgovorio kako je to njemu posao i da tu nema mjesta strahu.

  Od ostalih hrvatsko-ukrajinskih borbi tu su još ogledi Tea Radnića i Aleksandera Boyka (kategorija do 88 kg) te Petra Crmarića i Dmitrija Verbitskog (kategorija do 64 kg), a donosimo vam i raspored ostalih borbi večeri:

  AMATERSKE BORBE:

  – 63 kg / Ahmedin Pivić (BiH) vs. Luka Milidragović (HRV)
  -75 kg / Ivan Matešić (HRV) vs. Orsat Stražičić (HRV)
  -78 kg / Dragan Dragojević vs. Luka Vuličević (HRV)
  -75 kg / Igor Kantar (SRB) vs. Mario Dabo (HRV)

  PROFI BORBE MMA:

  +93kg / Saša Dajić (SRB) Vs Darko Knego (UFC Gladijator Dubrovnik)
  -90k  / Aleksandar Vuruna (SRB) Vs Domagoj Obradović(UFC Gladijator Dubrovnik)
  70kg / Velimir Rašić (HRV) Vs Karlo Caput (UFC Gladijator Dubrovnik)
  +93kg / Muhamed Mahmić (BiH) Vs Damir Knego (UFC Gladijator Dubrovnik)

  HRVATSKA vs. UKRAJINA

  -63kg / Dmitri Verbitski (UKR) Vs Petar Crmarić (Hrv)
  88kg / Alexander Boyko (UKR) Vs Teo Radnić (UFC Gladijator Dubrovnik)
  +93kg / Yuri Gorbenko (UKR) Vs Maro Perak (UFC Gladijator Dubrovnik)

  DSC01611

  Yuri Gorbenko

   

   

   

   

   

  Podijeli

  Komentiraj