Odgođena utakmica Square – Solin

 

U petak, 30. rujna utakmicom FC Split Tommy – Potpićan ’98 Istra koja se igra s početkom u 19.30 sati započinje nova sezona 1. Hrvatske malonogometne lige.

Nažalost, navijači dubrovačkog Squarea trenutno će ostati uskraćeni za nova malonogometna uzbuđenja. Naime, utakmica prvog kola u kojoj jedini dubrovački prvoligaš trebao dočekati MNK Solin, a koja je trebala biti odigrana u petak, 30. rujna u 19 sati biti će odgođena.

Square će tako, za razliku od ostalih klubova, imati tjedan dana više vremena za uigravanje te će s velikim interesom pratiti ishode utakmica prvog kola koji se igraju prema sljedećem rasporedu: Split Tommy – Potpićan Istra, Brod 035. – Nacional, Vrgorac – Alumnus, Uspinjača – Alumnus i Futsal Dinamo – Novo Vrijeme.

Dubrovački malonogometaši u drugom kolu 1. HMNL gostuju kod Uspinjače u Zagrebu (7./8. listopada), a potom u trećem i četvrtom kolu igraju pred svojima navijačima.

Prvo će u sklopu trećeg kola u Gospinom polju gostovati Osijek Kelme (14. listopada), a potom, tjedan dana poslije, točnije 21. listopada, stiže HMNK Vrgorac.