Sedam dana nakon velike pobjede GOŠK-a nad NA Libertas (8:0), danas je na terenima diljem Županije odigrano još šest susreta Županijskog nogometnog kupa.

  Na stadionu u Veloj Luci odigrana je druga utakmica županijskog kupa između Hajduka 1932. i Žrnova. Utakmica je završila neodlučeno, 1:1 (goste je u vodstvo doveo Antonio Ivanković u 71. minuti, a Hajduk 1932. je izjednačio preko Borisa Tulića u 84. minuti), pa su odlučivali penali, u kojima je Žrnovo bilo uspješnije i pobijedilo sa 5:4.

  U Stonu je također odigrana zanimljiva utakmica između Ponikava i Orebića. Utakmica je također završila neodlučeno, 1:1 (domaćin je poveo preko Josipa Jukića u 69. minuti, a gost izjednačio tri minute nakon preko Ivana Kordića), pa su odlučivali penali, u kojima je Ponikve bilo uspješnije sa 4:3. 

  U Metkoviću je ONK Metković pobijedio Maestral sa 2:0 (1:0 Josip Mioč u 7. te 2:0 Stanko Antunović u 30. minuti). 

  U Popovićima, ekipa Sokola pobijedila je domaću momčad Enkel sa 3:1. Pogotke za goste postigli su Nikša Dragić (4. i 89. minuta) i Baldo Cicijelj (13. minuta), dok je jedini pogodak za goste djelo Đura Draškovića u 67. minuti.

  U Čilipima, Konavljanin je pobijedio Croatiju sa 3:1 (Josip Zadro u 35., Toni Žile u 72. i Pero Opušić u 81. minuti, a za goste Tin Vidak u 60. minuti – 11 m), dok je na Grudi Slaven pobijedio Župu dubrovačku sa 2:0 ( Ivo Mostahinić u 45. i 74. minuti). Ove pobjede osigurale su prolazak Konavljanina i Slavena u sljedeći krug natjecanja.

  U utorak, 28. veljače, na rasporedu je posljednja utakmica ovog kruga natjecanja u županijskom kupu, između Jadrana Luke Ploče i Neretvanca. Ova utakmica će odlučiti posljednju momčad koja će se pridružiti ekipama u sljedećem krugu natjecanja

  Nakon posljednje utakmice održat će se ždrijeb za parove polufinala u dvije regije, centru Dubrovnika – Župa dubrovačka – Konavle, i centru Dolina Neretve. Ždrijeb će se održati uskoro, a datum i mjesto održavanja bit će objavljeni naknadno.

  Podijeli

  Komentiraj