Ponedjeljak, lipanj 24

  Foto: Dario Kovač

  U sklopu 14. kola 1. HMNL gostujemo kod Alumnusa, trenutno pretposljednje momčadi na ljestvici koja je u nakon 13 odigranih utakmica upisala dvije pobjede, remi i deset poraza.

  Dokaz da je naša liga neizvjesna potvrđuje jučerašnja pobjeda Uspinjače nad gradskim rivalom Nacionalom, trenutnim liderom prvenstva. Nacionalov stručni stožer iznimno je ogorčen na pristup svojih igrača zbog visokog poraza 3:0…, a kako poraz ne ide u prilog Nacionalu tako ujedno ne valja ni nama jer je Uspinjača ovom (iznenađujućom)  pobjedom skočila na četvrto mjesto te je sada na plus dva od naših mladića koji su s 21 bodom trenutno šesti.

  Kako je Uspinjači svanulo, tako je petak večer zatvoren te subota jutro otvorena pehom za našu momčad.

  Niz pehova pratio nas je od samog ulaska u kombi za put prema Zagrebu, a ionako oslabljeni sastav (Rezo i Bačić su ‘out’ zbog ozljeda) upotpunio je još jedan vrlo bitan pojedinac u rotaciji. Tako je lista ozljeđenih proširena na tri igrača, ali pošto našu momčad krasi veliko zajedništvo i optimizam jasno je da će svaki pojedinac pokazati svoje maksimalno zalaganje na utakmici.

  Peh za pehom uoči Alumnusa, tako bih ukratko opisao našu trenutnu situaciju na putu za Zagreb. Prvo nam se kombi pokvario te smo ostali zarobljeni već na startu putovanja. Imamo još jednog igrača na popisu ozljeđenih, no što je tu je, naš je cilj bila pobjeda u ovom susretu pa tako unatoč svim nedostacima isti cilj ostaje nepromijenjen. Imamo naše mlade snage koji moraju povući maksimalno da se u Dubrovnik vratimo s pozitivnim – rekao je naš trener Marinko Mavrović već na startu putovanja prema Zagrebu.

  Naša je momčad krenula u 7 sati put Zagreba, prema rasporedu dolazak je bio dogovor oko 14, međutim zbog niza problema raspored odmora i taktičke pripreme je sada promijenjen. Što je tu je, unatoč problemima vjerujemo da će naš stručni stožer odlično posložiti igrače za večerašnju utakmicu iz koje je cilj izvući maksimalno..

  Podijeli

  Comments are closed.