Uzbudljiva utakmica između MNK Torcide i MNK Squarea odigrana večeras u SD Gripama u Splitu, obilježila je 18. kolo SuperSport 1. HMNL.  Utakmica je završila pobjedom Squarea rezultatom 3:0, nakon što su obje momčadi pružile odličnu igru.

  Square je uspio doći u vodstvo u trećoj minuti utakmice, kada je Teo Turk iskoristio grešku domaćeg igrača koji se poigravao ispred svog gola. Torcida je pokušala uzvratiti, no njihovi napadi bili su bez učinka. U drugom poluvremenu, Square je još jednom uspio zabiti gol, ovaj put Đuraš nakon fantastične asistencije Turka, koji je sjajno iz auta pronašao usamljenog Đuraša, koji je bio siguran u realizaciji.

  Treći pogodak pao je nakon neuspjelog pokušaja Torcide da s uvođenjem vratara igrača smanji vodstvo Squarea, koji je raspoloženi Turk kaznio sa sjajnim udarcem s gola na gol.

  Torcida se nije predala, nastojali su smanjiti zaostatak i doći do izjednačenja, no nisu uspjeli probiti obranu Squarea. Square je održavao kontrolu nad igrom, čuvajući svoje vodstvo do kraja utakmice.

   

  Domaćin Gost Rezultat
  Futsal Dinamo HMNK Vrgorac 5 : 5
  Futsal Klub Osijek MNK Crnica 6 : 4
  MNK Novo Vrijeme Apfel Makarska MNK Futsal Pula 7 : 4
  MNK Olmissum AFC Universitas Split 6 : 1
  MNK Torcida Split MNK Square 0 : 3

   

  Podijeli

  Komentiraj